I Need You

ASSALAMUALAIKUM

Accuumm !*blog berhabuk teruk* , lamanya tak update blog ni . Dah berhabuk dah pun . Actually selalu jugak singgah sini but I dont post any story pun . Bila nak post something ja mesti terpikir yang gambar tak upload lagi dan itu membuatkan ana rasa malas nak mengupdate blog . Sorry yea :)

Berdasarkan tittle diatas , ana sangat-sangat memerlukan kawan ana yang sorang ni . Tapi dia takdak selama seminggu okay . Betapa rindunya dekat dia . Friend ! I Miss Much , I Need You :( . Dia selalu ada bila ana ada masalah , ada apa-apa yang ana rasa nak share dengan dia . Dia kawan yang paling setia dengan ana .

Sekarang dia takdak dan ana rasa sunyi sangat-sangat . Kawan , cepat la balik . Banyak story ni . Kadang-kadang orang yang jauh dari kita akan buat kita rasa tenang berbanding dengan orang yang ada di sekitar kita kan ? Dan kadang-kadang tu juga rasa macam diri kita tak diperlukan kan ? Okay la sampai sini dulu yea , jumpa lagi :')

Kawan yang paling setia ialah kawan yang selalu ada dengan kita walau macam mana keadaan kita sekalipun . Love You Friend 

Tiada ulasan: